warme sjaal

Vijf keer een warme sjaal

Bij een warme sjaal denk je al snel aan een gebreide sjaal. Eén van wol of acryl. Maar het kán anders. Zo zijn er ook sjaals met veel stof of een dichtgeweven stof. Deze sjaals zijn net zo warm als gebreide sjaals. In deze blog lichten we vijf warme sjaals uit. Winter, kom maar op!

1.

rode wollen sjaal

Deze rode wollen sjaal is één van onze exclusieve sjaals. De samenstelling van 50% acryl, 38% modal, 8% wol en 4% alpaca maakt dat dit een warme sjaal is. Hier komt nog eens bovenop dat de stof heel dichtgeweven is; er gaat nauwelijks wind doorheen. Ook het formaat is behoorlijk: 85 x 180 centimeter. Een echte warmhouder! 


2.

groene colsjaal

Deze gebreide colsjaal in kakigroen is ook heerlijk warm. De sjaal is vrij groot en rond; je kan hem dus twee keer om je nek slaan. Het breisel van 100% acryl is zacht en daarom draagt deze warme sjaal ook nog eens heel comfy.


3.

roze gebreide sjaal

De stof van deze oudroze gebreide sjaal is dan wel vrij los gebreid, deze sjaal is groot. En dat maakt hem warm! Met een lengte van 210 centimeter kan je je hele nek ermee inpakken. Gelukkig is hij ook heerlijk zacht: het breisel is van 100% acryl.


4.

vierkante sjaal knopen

Wat associeer je met warm? Juist; bont. En dat is nou net wat de bont sjaal hierboven bevat. Imitatiebont natuurlijk, maar dat draagt bijna net zo zacht en warm. Leuk detail is dat het bont alleen in het midden zit. De uiteinden van de sjaal zijn hierdoor soepelvallend. Volgens ons de ultieme warme sjaal voor winter 2018! (We hebben hem ook in het zwart!)


5.

Deze grote sjaal hoort tot de categorie oversized sjaals, want de sjaal bevat veel stof en is dichtgeweven. Je kan deze warme sjaal zelfs als omslagdoek dragen! Mooi meegenomen is dat deze beauty ook nog eens is afgeprijsd: van € 26,95 naar € 18,95.

Een warme sjaal gescoord in onze online shop? Lezen over sjaals omdoen? Check onze pagina: sjaals knopen.

Geef een reactie