vierkante sjaal knopen

Vierkante sjaal knopen: drie video’s

Variëren met een vierkante sjaal kan best lastig zijn, al snel draag je deze sjaal altijd op dezelfde manier – of ligt hij in je kast. Toch zijn er genoeg knooptechnieken voor deze sjaals. We hebben de beste voor je verzameld en drie video’s op een rijtje gezet. Hierin zie je telkens stap-voor-stap hoe de vierkante sjaal knopen in z’n werk gaat.

Vierkante sjaals zijn er in verschillende maten: kleine, vaak van 50 x 50 cm, en grote van 140 x 140 cm. De kleine sjaals draag je als accessoire om je pols, als haarband of als klein sjaaltje om je nek. De grote vierkante sjaals daarentegen zijn, naast een accessoire, ideaal om je warm te houden als het koud is.

Voor elke dag

De knooptechnieken die onderstaande video laat zien, zijn geschikt voor alle grote vierkante sjaals. Het maakt niet uit of je sjaal gemaakt is van een gladde stof of niet. Deze manieren zijn gemakkelijk te dragen en zijn geschikt voor elke dag. 

Elegant

Simpel, warm en bovenal elegant. De manieren in de video hieronder zijn perfect voor exclusieve sjaals van stoffen zoals zijde. 

Klassiek

Ga je liever voor een klassieke look, probeer dan de knooptechnieken uit die in deze video worden gedemonstreerd. Goed voor alle soorten vierkante sjaals en gemakkelijk te knopen. Ideaal voor als de temperatuur buiten koud is, want op deze manieren sluit de sjaal goed aan om je nek. En natuurlijk ideaal als je een dagje rondrijdt in een cabrio…

De vierkante sjaal knopen, welke van de bovenstaande manieren is jouw favoriet? Deel het met ons, laat hieronder een reactie achter. En bekijk ook onze vierkante sjaals, of lees nog meer over sjaals knopen.

Geef een reactie