sjaals opbergen

Sjaals opbergen doe je zo: vier manieren


Sjaals zijn handige modeaccessoires. Ze zijn vaak goed betaalbaar en dankzij de print, stof of kleur kun je je outfit eenvoudig een nieuwe uitstraling geven. Al snel heb je er in huis meer dan één rondslingeren!

Tijd dus voor orde! Natuurlijk kun je je sjaals wassen – liefst als handwas – en daarna netjes opgevouwen in je kledingkast leggen. Maar op Pinterest kwamen we een heleboel manieren tegen die niet alleen erg handig zijn, maar ook nog eens een decoratieve functie hebben. Daarom: vier keer sjaals opbergen.

  1. Aan een kledinghanger. Het lijkt een inkoppertje, maar had jij er al eens aan gedacht? Neem wel een kledinghanger voor een broek, één met een horizontale onderkant. Hieromheen hang je je sjaals: vouw ze dubbel zodat ze mooi glad blijven, of knoop ze eromheen met een lus (zoals je ziet op de afbeelding bovenaan deze pagina). Eventueel kan je nóg verder gaan door doucheringen aan te schaffen. Deze klik je vervolgens aan de horizontale onderkant van de kledinghanger. Kan je aan elke ring één sjaal hangen.
  2. Aan een kapstok. Een tip voor de échte sjaalliefhebber. Hang een kapstokje aan de wand of aan de binnenkant van je garderobekast. Heb je altijd genoeg plek voor al je sjaals.
  3. In een lade. Ook in een lade met vakjes kan je prima sjaals opbergen. Eigenlijk is dit onze favoriete methode. Kreukproof want hiervoor moet je elke sjaal oprollen. En omdat de sjaals donker (tegen verkleuring) en stofvrij liggen opgeborgen, blijven ze het langste mooi. En op deze manier kan je er niet per ongeluk achter blijven haken in het voorbijgaan.
  4. Met een speciale sjaalhanger. Jij bent niet de eerste die zich afvraagt hoe je het beste je sjaals kan opbergen. Want er bestaan heuse sjaalhangers! Zo’n kledinghanger heeft een heleboel ringen en is dus ideaal om meerdere sjaals aan te hangen.

Vier manieren te weinig? Check dan 50 scarf storages ideas. Of bekijk ons eigen prikbord op Pinterest, met alle ideeën die we voor je hebben verzameld.

Lees ook alles over sjaals knopen.

Geef een reactie