Sjaal cadeau 

Geef een sjaal cadeau! Via de shop kan je een sjaal kopen, waarna wij hem als cadeau versturen op een datum naar keuze. De ontvanger ontvangt de sjaal ingepakt, zonder factuur en eventueel mét persoonlijke boodschap; geef die tijdens je bestelling op als notitie. En geef natuurlijk het verzendadres op van de ontvanger.

Verzendkosten

> Binnen Nederland
Binnen Nederland is verzending gratis.   
> Buiten Nederland
Verzending buiten Nederland bedraagt €8,95. We verzenden alleen binnen Europa.

Betaling
Al onze sjaals online zijn op voorraad en dus direct leverbaar. Een sjaal kopen kan met verschillende betalingsmethodes. Via iDeal, PayPal of Billink (achteraf betalen). Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail. Controleer eventueel de map ‘ongewenste berichten’. Heb je geen bevestiging ontvangen, neem dan direct contact op.

> iDeal
Met iDeal betaal je snel en gemakkelijk in de internetbankieromgeving van je eigen bank. Na een geslaagde betaling wordt de bestelling meteen verzonden.  
> PayPal
Met PayPal betaal je, ook vanuit het buitenland, eenvoudig via creditcard of je PayPal-account. Deze betaalmethode is kosteloos. Na een geslaagde betaling wordt de bestelling meteen verzonden.
> Achteraf betalen (Billink)
Geen bankpas bij de hand, of wil je de sjaals eerst zien voordat je betaalt? Kies dan voor achteraf betalen. We verzenden jouw sjaals direct en jij hoeft pas na ontvangst – binnen 14 dagen – te betalen. Deze betaaloptie is alleen beschikbaar als je in Nederland woont. Tijdens het bestelproces controleert Billink je kredietwaardigheid. Lukt het achteraf betalen niet, dan kun je betalen via één van de andere betaalopties.
Achteraf betalen kan tot een maximaal bedrag van €100,-. De betaalinstructies staan op de factuur die je van Billink ontvangt per e-mail. Betaal je niet binnen 14 dagen, dan ontvang je een aanmaning of schakelt Billink een incassobureau in. Dit brengt extra kosten met zich mee. Lees hierover ook de algemene voorwaarden, artikel 12.
>Betalingen vanuit het buitenland
Bevind je je in het buitenland, dan kun je betalen via PayPal of bankoverschrijving. Gebruik voor deze laatste betaaloptie de volgende betaalgegevens: IBAN: NL97 KNAB 0256 4797 39, BIC: KNABNL2H.

Levering 

Alle sjaals zijn uit voorraad leverbaar. Wij versturen naar Nederland en Europa. Zodra je stappen van een sjaal kopen hebt doorlopen en wij de betaling hebben ontvangen, maken we het pakket meteen verzendklaar. Het duurt dan 1-2 werkdagen tot je de bestelling in huis hebt.

> Brievenbus
Bijna alle bestellingen passen door de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te blijven voor de bezorging.
> Pakket
Past de bestelling niet door de brievenbus (dit is soms het geval bij wintersjaals of bij >3 sjaals), dan wordt het pakket verstuurd met DHL of PostNL. Verwacht je niet thuis te zijn voor de levering, stuur ons een e-mail en geef een ander afleveradres op, of kies voor aflevering op een servicepunt.
> Servicepunt
Wil je je pakket ophalen wanneer het jou uitkomt, laat de bestelling dan bezorgen bij een servicepunt van DHL. Bekijk hier de DHL servicepunten en geef het gewenste punt op bij ‘notities’ tijdens het bestelproces.

Garantie

Elke sjaal die wij uitleveren, wordt zorgvuldig gecontroleerd op productiefouten zoals weeffouten, gaatjes of foutieve stiksels. Bestel je bij ons online een sjaal, dan ben je er dus van verzekerd dat deze van goede kwaliteit is. Vertonen jouw bestelde sjaals bij ontvangst tóch een fout, laat het ons dan binnen 48 uur weten door een e-mail te sturen.

Retouren 
Ben je niet tevreden met de sjaal(s) die je hebt besteld, dan mag je deze binnen veertien werkdagen na ontvangst terugsturen. De sjaals moeten ongedragen en onbeschadigd zijn en het liefst worden geretourneerd in originele verpakking. Breng ons van jouw retourzending op de hoogte: stuur een e-mail en vermeld het ordernummer en welke artikelen je retourneert. We sturen je een hierna alle informatie die je nodig hebt voor een correcte retourzending. De verzendkosten van deze retourzending zijn voor eigen rekening. Zodra wij de teruggestuurde artikelen in goede staat hebben ontvangen, krijg je het gehele aankoopbedrag binnen enkele dagen teruggestort.