Manieren om een sjaal te dragen

Manieren om een sjaal te dragen

Er zijn veel manieren om een sjaal te dragen. Natuurlijk kan je sjaals om je nek knopen. Maar wist je dat je sjaals ook als vest kan dragen? Of als poncho? Leuk om deze herfst uit te proberen! Dus… hoe draag je een sjaal op verschillende manieren? In deze blog lees je het.

Sjaal om je nek knopen

Een sjaal om je nek knopen. Het is dé meest gangbare manier om een sjaal te dragen. En de mogelijkheden voor een sjaal om je nek zijn eindeloos… We hebben er zelfs een hele pagina aan gewijd: sjaals knopen.

Sla je sjaal één of twee keer om je nek; draag hem wat strakker zodat je de koude wind buiten houdt, of draag hem wat losser voor een nonchalante uitstraling.

Sjaal als vest dragen

Een van de alternatieve manieren om een sjaal te dragen, is als vest. In de lente en zomer pak je hiervoor een soepelvallende, ietwat doorzichtige sjaal. Bijvoorbeeld een pareo sjaal. In de winter ga je natuurlijk voor een warmer exemplaar. Bijvoorbeeld een pashmina sjaal. Hieronder zie je stap-voor-stap hoe je de sjaal als vest kan dragen. 

Sjaal als poncho dragen

Ook kan je een sjaal als poncho dragen. Dit kan zowel over een basis shirtje of een dunne mantel. De sjaal maakt je outfit zo een stuk warmer en het riempje om je taille maakt dat de sjaal goed op z’n plek blijft. Hieronder zie je hoe gemakkelijk het is om van je sjaal een poncho te maken. Ideaal hiervoor zijn warme sjaals met een print. Bijvoorbeeld deze donkerblauwe oversized sjaal.

Bij AUkO sjaals kan je naast sjaals kopen ook een heleboel inspiratie opdoen over sjaals omdoen. Ga hiervoor naar de pagina: sjaals knopen.

Geef een reactie