vierkante sjaaltjes

Kleine vierkante sjaaltjes knopen

Vierkante sjaaltjes knopen. Zonder uitleg is dit nogal een opgave. Misschien kan je één of twee manieren bedenken. Maar er zijn er zoveel meer! Daarom: vier fijne video’s die je de mooiste manieren laten zien om jouw vierkantje sjaaltjes te dragen.

In deze blog gaan we uit van kleine vierkante sjaaltjes. Deze hebben meestal een formaat van 50 bij 50 centimeter. Je kan ze op diverse manieren dragen. Om je pols, in je haar, aan je tas… Om je pols en aan je tas spreken voor zich; je rolt het sjaaltje op en knoopt het vast. Maar vierkante sjaaltjes in je haar dragen? En om je nek? Daar komt serieuze knooptechniek bij kijken.

Vierkante sjaaltjes om je nek knopen

In de video hieronder zie je zeven manieren om vierkante sjaaltjes om je nek te dragen. Alle zeven zijn volgens ons heel makkelijk én stylish. Kijken dus!

Hieronder nog een video. De eerste twee knopen zag je ook al in het eerste filmpje, maar de derde knoop is nieuw. Deze ‘flower’ staat chic om je nek én in je haar.

Vierkante sjaaltjes in je haar dragen

Naast om je nek, kan je vierkante sjaaltjes ook heel goed in je haar dragen. Het staat hartstikke vrouwelijk en is leuk voor in de zomer. En natuurlijk perfect voor als je een ritje in een cabrio gaat maken… Hieronder twee video’s: één voor lang haar en één voor halflang haar.

Bij AUkO sjaals hebben we een paar vierkante sjaaltjes in het assortiment met het formaat 50 bij 50 centimeter. Je ziet ze hieronder. En naast sjaals shoppen, kan je bij ons nog meer inspiratie op doen als het gaat om sjaals knopen. Laat die winter maar komen!

Geef een reactie